Forse stijging uitzenduren en omzet

Sinds het nieuwe jaar stijgt het aantal uitzenduren en omzet weer fors. Voornamelijk wanneer je deze periode vergelijkt met vorig jaar, toen de coronacrisis uitbrak. Ondanks alle maatregelen werd de coronacrisis snel zichtbaar op de arbeidsmarkt. Veel bedrijven moesten hierdoor de productie en daarmee ook het personeelsbestand afschalen. De stijging in het aantal uitzenduren en omzet is positief nieuws voor uitzendorganisaties. Voornamelijk in de administratieve sector, industriĆ«le sector en technische sector is de stijging in het aantal uitzenduren en de omzet goed te zien.

Flexibele arbeid is namelijk essentieel voor organisatie. Het houdt organisaties wendbaar, doordat er op deze manier makkelijk op- en afgeschaald kan worden. Ook na de coronacrisis zal er daarom weer behoefte zijn aan flexibiliteit in een organisatie. Dit is nu ook te zien in de stijging van het aantal uitzenduren en de omzet.

Het is daarom de tijd voor uitzendorganisatie en de intermediair om zich in 2021 te gaan richten op de vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Veel uitzendorganisaties maken daardoor ook de keuze om hun backoffice uit te besteden aan een externe partij. Zo kunnen zij zich vol richten op hun kernactiviteit. Want logischerwijs zal er weinig tijd overblijven voor jouw backoffice werkzaamheden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.